Български Francais

Специалните предложения - ПОДРОБНО

01.09.2017

Както ви обещахме преди ваканцията, благодарение на наши партньори и подръжници на франкофонската кауза, бъдещите курсисти на Алианс Франсез Варна, записали се на курс до края на септември ще имат възможността да се възползват от намаления и дори могат да спечелят стипендия за обучение с осигурено работно място:

- бистро „Европа“ – 10% еднократна отстъпка за консумация на място в ресторанта, използвана до края на 2017 год.

- Вино клуб бар „Дарзалас“ – 10% отстъпка за консумация на място, през целия период на обучението

- магазини „На тъмно“ – клиентска карта със специални отстъпки за покупки до края на 2017 год.

- Държавна Опера Варна – предоставя две безплатни места за операта „Кармен“ на Жорж Бизе, която ще се състои на 28 септември от 19 часа, основна сцена. Очаква ви невероятен спектакъл в четири части, с участието на Варненската детско-юношеска опера с диригент Ганчо Ганчев. Изпълнява се на френски език с надписи на български и английски.

- I card – пълна стипендия за езиково обучение ниво В2 и осигурено дългосрочно, кариерно развитие в иновативната и международна среда на компанията

Бихте могли да разгледате курсовете по френски език, за новия учебен сезон 2017-2018 ТУК, за да изберете нивото, към което проявявате интерес, както и най-подходящата за вас форма на обучение.

Побързайте, за да станете едни от първите, получили бонус-награди и следете внимателно нашите постове на страницата ни във фейсбук, където ще публикуваме в детайли всяка оферта.

Назад

Agenda - Календар