Български Francais

Всички събития

Agenda - Календар

01.10.2017

Прожекция за младежи на френския филм "Изплезете се госпожице" - 27 октомври

Очаквайте вторият филм за месец октомври, от нашата поредица следобедни прожекции за младежи, „Изплезете се госпожице“. Петък, 27 октомври от 15:00ч, във ФКЦ – Варна, зала Европа. Филмът е със субтитри на английски език! Вход свободен! Организирайте си един приятен филмов следобед с приятели!
Вижте още
29.09.2017

Курс по френски език за начинаещи във Висше Военноморско Училище "Н. Й. Вапцаров" Варна - 10 ноември

Не се страхувайте да експериментирате и не отлагайте повече да научите един нов език. Oтворете нови хоризонти! Алианс Франсез Варна в партньорство с Висше Военноморско Училище „Н. Й. Вапцаров“ Варна организират Курс по френски език за начинаещи, който ще се проведе в залите на училището. Предлагаме ви модул от 50 учебни часа, на цена 300 лева.
Вижте още
26.09.2017

Анулиране на концерта за Европейски ден на езиците

Поради очаквани валежи според метеорологичната прогноза за Варна, се налага да анулираме честването на Международният ден на Европейските езици, на сцена Раковина, в Морската градина! Но тази вечер ви очакваме на нашето първо „Кафе полиглот“ за този сезон, в Social Tea House от 19 часа.
Вижте още
21.09.2017

Успех на Ателиетата ни по анимационно кино!

Франкофонски център Варна имаше удоволствието да организира и проведе няколко ателиета за създаване на кратък анимационен филм, в рамките на XIII-я Международен фестивал на анимационния филм (WFAF), който се състоя във Варна от 13 до 17 септември.
Вижте още
14.09.2017

51-то Кафе Полиглот - 26 септември

За месец септември, нашата традиционна сбирка на многоезичието Кафе Полиглот, 51-то издание, ще се състои във вторник, на 26 септември, от 19часа. Очакваме ви в Социалната чайна - The Social tea house (Преслав 53), да поговорим на езиците, които обичате! Всички езици са добре дошли. Вход свободен. Ще се радваме да доведете и приятели!
Вижте още
07.09.2017

Европейски ден на езиците Варна 2017 - вторник 26 септември

Франкофонски център-Варна, Регионално управление на образованието Варна, Европейски информационен център „Европа директно”-Варна и Община Варна имат удоволствието да ви поканят, да отбележим заедно Европейския ден на езиците – вторник 26 септември 2017.
Вижте още
05.09.2017

Спечели езикова стипендия и превърни знанията си в професия с iCard и Алианс Франсез Варна

Ето подробности и за следващото ни специално предложение, което би могло да заинтригува франкофони, които желаят да усъвършенстват френския си с Алианс Франсез Варна и да започнат кариера в iCard!
Вижте още
01.09.2017

Специалните предложения - ПОДРОБНО

Както ви обещахме преди ваканцията, благодарение на наши партньори и подръжници на франкофонската кауза, бъдещите курсисти на Алианс Франсез Варна, записали се на курс до края на септември ще имат възможността да се възползват от намаления и дори стипендия :
Вижте още
30.08.2017

Специални предложения за бъдещите курсисти на Алианс Франсез Варна от септември 2017

Алианс Франсез Варна има удоволствието да ви представи своята богата листа с курсове по френски език, за новия учебен сезон 2017-2018. Бихте могли да я разгледате ето "ТУК":http://afvarna.org/index.php/bg/courses, за да изберете нивото, към което проявявате интерес и най-подходящата за вас форма на обучение. През тази учебна година залагаме не само на иновативни методи на преподаване, които ви дават възможност да общувате свободно на френски език, но благодарение на наши партньори и подръжници на франкофонската кауза сме подготвили специално предложение, подарък към бъдещите курсисти на Алианс Франсез, записали се на курс до края на септември. Tе ще могат да се възползват от редица намаления и награди предложени от: бистро „Европа“, Вино клуб бар „Дарзалас“, магазини „На тъмно“, I card, Опера Варна и други. Очаквайте повече подробности в първите дни след лятната ни ваканция!
Вижте още
28.08.2017

Франкофонски център Варна открива новия културен и учебен сезон!

След прекрасната лятна почивка, вече е време да се посветим отново на френския език и подготовката на новия културен сезон! Бихте могли да се запознаете с нашите актуални предложения за курсове по езика и интересни франкофонски събития на място във Франкофонски център Варна, oт днес вратите са отново отворени за посетители : Работно време: Приемна: От Понеделник до Петък : 10.00ч-12.30ч. и 13.30ч.- 18.00ч, Медиатека: От Вторник до Петък : 14.00ч.-18.00ч Очакваме ви!
Вижте още