Празник на музиката 21 юни 2024

На 21 юни 2024 г. Алианс Франсез Варна, с финансовата подкрепа на Община Варна, ще организира Празник на Музиката за поредна година!

Градът ще се потопи в духа на френския празник благодарение на три специални сцени с много колоритни изпълнения. 

➡️ На сцената на Varna Street Food Park, от 15.30 ч.
Ще прозвучат изпълненията на учениците от Международния френски лицей във Варна „Шарл Перо“ и децата от Детска къща, читалище „Просвета1927“, Прогресивно училище, Демократично училище, които ще имате удоволствието да чуете докато се наслаждавате на морския бряг и вкусна храна.
📌 Varna Street Food Park, крайбрежната алея.
 
➡️ На сцената на „Опера Варна“, от 17.00 ч.
От балкона на Варненската опера емблематичните солисти на града ще ви зарадват с избрани свои сола. Присъединете се към нас на площад„Независимост“, за да вдигнем поглед и се насладим на гласовете на Жана Костова, Силвия Ангелова, Илина Михайлова, Пламен Райков и Гео Чобанов.
📌 Площад „Независимост.
 
➡️ На сцената на Раковина, от 18.30 ч.
Млади таланти от варненски училища и университети са подготвили за вас пъстри музикални изпълнения. Заповядайте под сянката на дърветата в Морската градина, за да аплодирате учениците от училище Малкият принц, ЕГ „Жолио Кюри“, Висше военно-морско училище „Никола Вапцаров“, Икономически университет-Варна, СУ за ХНИ “К. Преславски” “, ГПЧЕ “Йоан Екзарх”и Националното училище по изкуствата „Добри Христов
📌 Сцена Раковина, вход към Морската градина.

 

Събитието се провежда с подкрепата на Община Варна, Френския институт в България, Държавна опера Варна и Pontica Solutions.

С нетърпение очакваме да ви видим там! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *