Български Francais

СРЕЩА С АВТОГРАФ - 24 март 2023

15.02.2023

Време е да ви представим на живо едно много красиво и много специално двуезично издание, посветено на приятелството и любовта към френската култура и език :
Les Histoires de Milou et Joujou. Amitié sans frontières (édition bilingue)
Заповядайте на 24 март, петък, от 18:30 часа във франкофонския културен и образователен център “Алианс франсез Варна” на СРЕЩА С АВТОГРАФ с авторите и илюстраторите на ИСТОРИИТЕ НА МИЛУ И ЖУЖУ, изд. „Екрие”.
И защото е празник, а има ли празник без шоколадови изкушения, Anna’s chocolates ще зарадва всички гости със своите ръчно правени вкуснотии.
Специално за събитието, част от програмата на Месеца на франкофонията, ще отправим предизвикателство към вас в онлайн игра. Наградите ще изтеглим и раздадем лично по време на тази вълнуваща среща с героите на Екрие.

Повече за книгата:
Les Histoires de Milou et Joujou. Amitié sans frontières (édition bilingue)
Книгата включва 30 текста с паралелен двуезичен превод от френски на български език, вдъхновени от гениалните идеи и учение на д-р Георги Лозанов.
Хамстерът Жужу пристига на гости от Белгия по езиков проект в семейството на Милу във Франция. Докато двамата се опознават, заедно с тях ще научите много любопитни факти за френската култура, история и забележителности, но и обичайните неща от ежедневието в училище, у дома, навън, спортуването, храната, приятелството, любовта… и ще разгледате Париж!

Назад

Agenda - Календар